.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
جان مردم چقدر برای مسئولان ارزش دارد؟
تعلل بانک تجارت بیمارستان نیک درمان آمل را نیمه‌کاره گذاشت+ تصاویر
عضو هیئت مدیره بیمارستان خصوصی نیک درمان آمل به رایزنی‌های صورت گرفته با مسئولان استانی و شهرستانی اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی نشست‌ها با معاون استاندار مازندران، مسئولان بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان شهرستانی صورت گرفته است، اما این جلسات هیچ نتیجه‌ای نداشته است
 

شمال نیوز: رضا محرمی، عضو هیئت مدیره بیمارستان خصوصی نیک درمان آمل به نمایندگی از اعضای هیئت مدیره این بیمارستان زمینه حضور خبرنگاران را برای بازدید از این بیمارستان مهیا کرد.

در این بازدید که خبرنگاران آملی و تعدادی خبرنگار نیز از تهران حضور داشتند، عضو هیئت‌مدیره این بیمارستان به بیان مسائل و مشکلات درباره بیمارستان 50 تختخوابی نیک درمان پرداخت.

رضا محرمی با بیان اینکه این بیمارستان در سال 82 با مشارکت بانک تجارت کلنگ‌زنی شده است، افزود: این بیمارستان دارای 6 هزار مترمربع زیربنا است و قرار است 50 تختخوابی باشد.


وی با اشاره به اینکه معماری و تجهیزات این بیمارستان آن را در زمره بیمارستان‌های نمونه کشور قرار خواهد داد، بیان داشت: طولانی شدن ساخت این بیمارستان به دلیل وقفه در پرداخت تسهیلات بانک تجارت بوده است.
محرمی با اعلام اینکه پنج میلیارد تومان را در مدت هشت سال پرداخت کرده؛ در حالی که باید این رقم را در دو سال می‌داد، یادآور شد: در حال حاضر کارهای ساختمانی این بیمارستان به میزان 90 درصد به اتمام رسیده و تکمیل شده است.

وی اذعان کرد: در بخش تجهیزات نیز 40 درصد تجهیزات این بیمارستان خریداری شده، اما به دلیل اینکه دوران مشارکت بیمارستان با بانک تجارت به اتمام رسیده و نداریم که اقساط بدهیم، این بانک برای ما اجرائیه فرستاده است.

عضو هیئت‌مدیره بیمارستان نیک درمان با بیان اینکه این بیمارستان درآمدی ندارد که اقساط پرداخت کند، ابراز داشت: زمانی که بانک پولی که قرار بود دو ساله بدهد را در هشت سال داده است، باید به این نیز فکر کند که قیمت‌ها در این مدت چگونه روند رو به رشد داشته است.

وی تصریح کرد: این تعلل موجب شد تا هزینه‌های ساخت و خرید تجهیزات چندین برابر شود و نتوانستیم براساس پیش‌بینی‌ها با تسهیلاتی که دادند کاری بکنیم.


محرمی با اشاره به اینکه حدود سه میلیارد تومان دیگر برای اتمام کار و راه‌اندازی بیمارستان نیاز داریم، متذکر شد: باید بقیه تجهیزات خریداری شده و ظرفیت بیمارستان برای راه‌اندازی تکمیل شود.

وی با اعلام اینکه این بیمارستان امکان گسترش در حیاط پشتی را دارد، یادآور شد: می‌توانیم مرکز سی‌تی اسکن و جراحی قلب که از نیازهای شهرستان است را در این بیمارستان راه‌اندازی کنیم.

این عضو هیئت‌مدیره با بیان اینکه قرار بود بانک یک سال بعد از راه‌اندازی مطالبات خود را دریافت کند، ادامه داد: حالا بانک می‌گوید که چون دوره مشارکت ما به اتمام رسیده و چندین بار هم مهلت دادیم دیگر نمی‌توانیم صبر کنیم.

وی گفت: این بانک پول را به موقع نداد تا بتوانیم کار را تمام کنیم و امروز هم تسهیلات دیگری به ما نمی‌دهد.

محرمی بیان داشت: اگر این میزان اعتبار مورد نظر برسد، شش تا هفت ماه دیگر زمان نیاز خواهیم داشت تا این بیمارستان تکمیل شده و وارد فاز درآمدزایی شود.

 


وی با اشاره به اینکه این بیمارستان از بیمارستان‌های خصوصی و دولتی در حال ساخت این شهرستان زودتر کلنگ‌زنی شده است، به رایزنی‌های صورت گرفته با مسئولان استانی و شهرستانی اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی نشست‌ها با معاون استاندار مازندران، مسئولان بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان شهرستانی صورت گرفته است، اما این جلسات هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

محرمی با اشاره به اینکه نیمی از سرمایه‌گذاران این بیمارستان غیربومی هستند، افزود: همه مسئولان در جریان مشکلات این بیمارستان هستند، اما نمی‌دانیم چرا کاری برای آن نمی‌کنند.

وی با اعلام اینکه اعتبار موردنیاز در سال 82 نسبت آنچه امروز پرداخت شده رقم ناچیزی شده است، گفت: همه قیمت حداقل دو تا سه برابر شده چگونه می‌توانستیم با همان مقدار موردنیاز نسبت به اتمام کار اقدام کنیم.

این عضو هیئت‌مدیره سهم بانک تجارت در ساخت این بیمارستان را 40 درصد عنوان کرد و افزود: تمام این بیمارستان و دارایی‌های هیات مدیره در رهن بانک تجارت است و دیگر نمی‌توانیم از بانک دیگری تسهیلات دریافت کنیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون بخشی از تجهیزات خریداری شده در انبار خاک می‌خورد، گفت: این بیمارستان برای شهری مانند آمل و منطقه آن مورد نیاز است و می‌تواند آینده خوبی داشته باشد.

محرمی از رسانه‌ها خواست نسبت به انعکاس مشکلات این بیمارستان اقدام کنند تا سرمایه‌های هزینه شده در این مجموعه به هدر نرود.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

موسوی تلاجیمی 25 مرداد 1392
باسلام به استحضار مردم شریف می رساند بیمارستان از 60 میلیارد ریال تسهیلات بانک تجارت استفاده نموده است و مضافا با توجه دیون معوقه قبلی چطور می تواند از تسهیلات جدید برخوردار شود و همچنین علیرغم تمامی مساعدت های بانک در قالب تقسیط و تمدید متاسفانه منتج به همکاری بیمارسنتان نشده است شاید مصرف تسهیلات بانکی در جای دیگر باشد. فلذا ستنتاج می گردد عملکرد ضعیف بمدیریت یمارستان سبب تطویل ساخت پروژه شده است
علی 25 مرداد 1392
گناه سوء مدیریت واختلافات خود را به گردن دیگران نیندازید بیمارستان در صورت راه اندازی هم به علت گرانی بیش از حد هزینه های درمانیش با مشکل مواجه خواهد بود




..
ف.م 25 مرداد 1392
متاسفانه مردم عزیز کشورمان هر موقع به بن بست میرسند توپ را به خانه همسایه می اندارند. طرح های مشارکتی همانطور که از نامش پیداست با مشارکت دو طرف صورت میگیرد. هرچه مدیران پروژه پیشرفت فیزیکی طرح را سریعتر انجام دهند زودتر به بخشهای بعدی سهم الشرکه بانک دست خواهند یافت. جالب اینجاست که کل تسهیلات پرداخت شده ، بجای اینکه بانک تجارت ادعا کند که مدت اتمام ساخت بیمارستان بسیار طولانی شده و بانک به هیچ سودی دست نیافت ، بدهکار هم شد!!!! مطالبات معوق این بیمارستان هم از آثار اعتمادیست که بانک به مدیران طرح کرده.... جالب است!

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.052 seconds.